back to primary school

Assalamualaikum.

alumni 2001-2006...rock the school! :D
even hanya beberapa kerat sahaja yg hadirkan diri 
tapi event kali ni superb! 

ahad haritu, for the first time masuk sekolah rendah setelah sekian lama ditinggalkan.
Sek Keb Tunku Abdul Rahman Putra.
saja buat surprise kat cegu. hihi


 darjah 5. zalina pengawas kot dlu. yg tudung labuh tu zalina la. :D
__________________________________________________________



darjah 3
okay. dah habes gelak pics ats ni? hahaha :D
________________________________________________



part paling lawak bila zalina saja berlakon jadi cegu praktikum.
masa tu kelas free, means cikgu takda dlm kelas pun lagi. haha.
masuk ja kelas tu, budak budak ni terus bg SALAM SAMBIL BERDIRI. hahaha. bagus betull
and zalina pun tny la diorang ni.
'HARINI SAPA BERTUGAS? DAH BERTUGAS BELUM NI HA?' - ayt common cikgu sek rendah slalu cakap bila masuk kelas. hewww. rindu!
btw, ni kelas zalina dulu masa darjah 4.






so this is my teacher named CIKGU INTAN. she taught me when i was in standard 1.
she's ohsem. she's very kind. she's helpful. i love her.
hihi. ayt ayt darjah satu. dulu cikgu ni ada pesan, dia takmau anak anak murid dia belemoih (comot).
yalaaa, masa tu kan darjah satu :)


dah tu, jalan jalan tgk kantin sekolah. hemmm. still mcm dlu, tak berubah sangat..



kat sini canteen kat sini jugak la 'hall'. 
sekolah rendah ni mmg tak ada dewan. so ini la stage kami utk apa apa event.
(budak² tgh berlatih apa ntah tuu)


teringat dulu, zalina kena bertugas utk jaga tangga ni.
sbb tangga ni utk laluan ke pejabat so cikgu dgn staff ja boleh naik sini.
students are prohibited! awk kena jalann jauh lagi utk jumpa another stairs.



ini orang panggil apa ha? jengket² ha? ntah. dah lupa. lama tak main benda ni.
dlu time zalina sekolah takda pulak cikgu buat game ni. wuuu, time rehat main aci tiang jaa. haha



hahaha. mmg mengimbau kenangan betulll.
yg laki main lukis lukis & lawan lawan. yg pempuan pulak main batu seremban. mmg tak berubah dari generasi ke generasi. maybe ipad tak boleh bawak p sekolah kot skrg ni! :P
dulu zalina pun main ni jugak, sampai bersila kt lantai. bila balik rumah mak marah sbb kain kotor. haha





untung la awak awak dlm pic ni. sekarang even budak sekolah dah pakai tudung ariani p sekolah.
hebad. haha


then, SERBU bilik guru.
yes. we made teachers SURPRISED! :D
and we had some chichat. laughed. its funny when you find yourself did something childish years ago.






cikgu, ingatan mereka sgt kukuh! sekolah rendah sudah lama berlalu.. anak murid dah berapa ribu. tapi, masih ingt zalina lagi sampai harini. terima kasih cegu :'D - ayt status FB





seriously zalina macam nak nangis ohh. terharu.
even cikgu yg tak ajar zalina pun still ingt nama zalina, lgsung tak expect utk dikenali dan di ingati.
cukup la zalina kenal and ingt cikgu² :)
yalaaaa, cikgu, mesti la ramai anak murid! dah la tak pernah jumpa berapa tahun dah. pheww. salute laaa~



YaAllah, rinduuu :') tempat ni la selalu dok menyembang bila rehat
 (dulu kan takleh masuk kelas waktu rehat)

library. and oh. ada buku cerita library sekolah ni kat zalina. haha. lupa nak pulangkan sampai sekarang. lol. muehehe XD





tgh buat soalan ADD MATH utk budak budak ni jawab. hahaha




semangat jawab soalan!












then bila dah habes primary sch, terus masuk form 1 sampai form 3 kat sekolah sebelah. wuuuu.
SMK Dato' Syed Ahmad
tak berganjak pun. sekolah rendah ngn sekolah menengah sebelah ja. hihi

Post a Comment